Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 2000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Pitusa Mini Pima Abaya

Pitusa

Størrelse: One Size

Farge: Sorbet

Lekker, lys og fargerik variant av den arabiske abayaen, laget av den mykeste peruanske bomull og kantet i Pitusas signaturkant med inkamønster hele veien ned i front

NOK 998,-

Lekker, lys og fargerik variant av den arabiske abayaen, laget av den mykeste peruanske bomull og kantet i Pitusas signaturkant i inkamønster hele veien ned i front. Superfin til strand, sol og sommer!

Modellen er 175 cm høy og hun har på seg en størrelse standard onesize.

Mål:
Lengde i front: 66 cm
Lengde i rygg: 83 cm
Brystvidde: 140 cm
Midjemål: 120 cm

Materiale: 50% pima bomull og 50% modal

Størrelse: Onesize
Vaskeanvisning: Håndvask eller håndvask i maskin, max 30 grader. Vaskes på vrangen, og gjerne i vaskepose for å skåne og forlenge levetiden på plagget ditt
Produsert i Peru
Foto: Pitusa

Pitusa får sin inspirasjon fra alle kulturer i verden. Plaggene er laget av den fineste peruanske og indiske bomull, i en levende fargepalett og med signaturkant i inkamønster.

Pitusa har hovedsakelig kvinnelige eide atelier, i Peru, på Bali og i India. Alle plagg er produsert under etiske og rettferdige forhold. Pitusa har hovedkontor i Miami, og åpnet et distribusjons knutepunkt i Lima, Peru i januar 2018.

Pitusa, som betyr morsom liten jente på spansk, er designer og grunnlegger Clara Lagos barndoms kallenavn. Clara som er britisk og spansk, flyttet til Miami for å studere. Det var her hun bestemte seg for å designe fine, komfortable og rimelige klær som kunne brukes hver dag av alle kvinner uansett fasong!