Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 2000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Pitusa Gypsy Dress

Pitusa

Størrelse: One Size

Farge: Blood Orange

En supermyk gypsy inspirert off-the-shoulder kjole med en åpen splitt til nedre lår.

NOK 1800,-

En supermyk gypsy inspirert off-the-shoulder kjole med en åpen splitt til nedre lår. Detaljert med pom-poms rundt de overdimensjonerte ermene og inkamønstret kant ned i front.

Modellen har på seg en onesize størrelse.

Materiale: 50% Pima Cotton 50% Modal

Mål:
Lengde i front: 120 cm
Lengde ermer: 55 cm
Brystvidde: 110 cm

Størrelse: Onesize
Vaskeanvisning: Bør renses, men tørk gjerne av flekker og heng ut til lufting for å spare renseriregningen og forlenge levetiden på plagget ditt.
Produsert i Peru
Foto: Pitusa
Pitusa får sin inspirasjon fra alle kulturer i verden. Plaggene er laget av den fineste peruanske og indiske bomull, i en levende fargepalett og med signaturkant i inkamønster.

Pitusa har hovedsakelig kvinnelige eide atelier, i Peru, på Bali og i India. Alle plagg er produsert under etiske og rettferdige forhold. Pitusa har hovedkontor i Miami, og åpnet et distribusjons knutepunkt i Lima, Peru i januar 2018.

Pitusa, som betyr morsom liten jente på spansk, er designer og grunnlegger Clara Lagos barndoms kallenavn. Clara som er britisk og spansk, flyttet til Miami for å studere. Det var her hun bestemte seg for å designe fine, komfortable og rimelige klær som kunne brukes hver dag av alle kvinner uansett fasong!