Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss
Happy Day In The House er en koselig intim klesbutikk med sjarm, nydelig kvaliteter og det lille ekstra i hvert enkelt produkt. Håndplukket nettopp til deg. Klesbutikken ligger på Frogner i Oslo og ble startet opp høsten 2015 av Elisabeth Henriksen, som har over 20 års erfaring som kleskonsulent og personlig shopper. 


Hos oss finner du et stort utvalg av bukser, topper, kjoler, boots, bikinier og sandaler i lekre farger og deilige materialer. Vi fører kvalitetsmerker som Hale Bob, Busnel, Mos Mosh, Sea Folly, Watercult, Karmamia, Oui ;  det sommer hele året i kjelleren - alt til reisen uansett temperatur! Dette er butikken for deg som ønsker inspirasjon, personlig service og det lille ekstra til garderoben, og du finner garantert et nytt favorittplagg hver gang! 


Nå åpner vi også egen nettbutikk med et utvalg av bestselgerne våre: Favorittsjalene fra Dehn Design i deilig ullblanding, råtøffe og klassiske ankel boots i kvalitetshåndverk fra AS 98, og lekre luksus smykker fra Caroline Svedbom , for å nevne noe. Vårt utvalg er håndplukket av Elisabeth, og vi håper du finner både favorittplagg og inspirasjon til en vakker garderobe!


Butikken finner du i Balders gate 5


For spørsmål eller timeavtale utenom åpningstidene, ta kontakt med Elisabeth på telefon 994 55 535 eller mail happydayinthehouse@gmail.com


Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram