Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00


Nettbutikk og butikk med klær fra Busnel

Klærne av Busnel er designet med luksuriøse stoffer av høy kvalitet og rene silhuetter for den elegante og sofistikerte kvinnen. Deres intensjon er å kombinere den autentiske franske arven med moteegenskaper ved nytenkning og ansvar for produksjonsstandarder. For deg betyr dette moteriktige klær med kvaliteten alle kvinner fortjener. Unn deg litt luksus i hverdagen og handle kvalitetsklærne som varer fra oss i vår nettbutikk med klær fra Busnel. Kvalitetsklær er for den trendbevisste kvinne. Vi er nettbutikken for bevisste damer som er på utkikk etter design med luksuriøse stoffer av høy kvalitet.  
Hos oss i Happy Day In The House finner du ett stort utvalg av bukser, topper, kjoler, boots, bikinier og sandaler i lekre farger og et fantastisk materiale.


Busnel ble opprinnelig grunnlagt i Frankrike i 1920, men er kanskje for oss i Skandinavia mest kjent fra 1970-tallet via Anita Falkenberg som gjennom tre tiår definerte den moderne kvinne internasjonalt. De fleste moteinteresserte kvinner husker den strikkede Victoria-jakken med gylne ankerknapper.

I dag er Busnel et anerkjent merke i Skandinavia, med en voksende posisjon på det europeiske markedet. Svensk – Franske Busnel har nå levert klassisk mote av klær i kvalitetsull. Merket produseres den dag i dag i samme fabrikk i Frankrike som den gangen merket startet på sin eventyerlige reise. Merket har alltid vært kjent for å lage klær i den aller høyeste kvaliteten, og du er sikret et klesplagg som er holdbart og moderne i mange år fremover på grunn av sine tidløse linjer og snitt.


Internasjonal mote i Oslo og på nett

Vi i Happy Day In The House er stolte av å kunne tilby motebevisste kvinner et rikelig utvalg fra Busnel sine kolleksjoner. Vi er en koselig intim klesbutikk med sjarm, nydelig kvaliteter og det lille ekstra i hvert enkelt produkt. Håndplukket nettopp til deg.
Klesbutikken ligger på Frogner i Oslo og ble startet opp høsten 2015.


Mer enn bare ull

Busnel har sitt opphav som spesialist på ull, men er i dag anerkjente for langt mer enn ullplagg. Vi kan med stolthet vise frem deres populære utvalg av jakker, bukser, skjørt, shorts, kjole, genser, topp, hansker og sko. Med vårt rikelige utvalg av Busnels kolleksjoner er vi trygge på at du finner noe du liker. Dersom du for eksempel liker å kle deg i farger så er Busnel definitivt riktig merke for deg. Du kan bruke disse moteriktige klærne sesong etter sesong da de aldri vil gå av moten og bli umoderne.

For spørsmål eller timeavtale utenom åpningstidene, ta kontakt med Elisabeth på telefon 994 55 535 eller mail happydayinthehouse@gmail.com